Jong Willem II heeft kampioenschap voor het grijpen

Jong Willem II heeft vanavond de uitwedstrijd bij Jong FC Dordrecht met 0 - 4 gewonnen. Voor rust stond Willem II door doelpunten van Wout Weghorst, Jos Peltzer en Bas van Loon al op een comfortabele 0 - 3 voorsprong. Na de thee werd de wedstrijd vakkundig uitgespeeld en scoorde A1 speler Gideon Pieschel nog de vierde treffer voor de Tricolores. Omdat koploper FC Den Bosch vanavond met 2 - 3 verloor van de nummer vier Jong VVV Venlo, heeft de ploeg van Clemens Bastiaansen het binnen halen van het kampioenschap nu in eigen hand.facebook OPGELET ECHT WAAR!! 305 EURO OM TE VOETBALWEDDEN! (GEEN STORTING NODIG!)


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
WIN EEN WILLEM II-SHIRT!

Like ONS nu ook op facebook FACEBOOK en maak kans op een orgineel THUISSHIRT!! Ook kun je ons volgen via onze facebook TWITTERPAGINA en maak je kans op een UITSHIRT!!

SERIEUS! KLIKKEN = INNEN!

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!