Jong Willem II heeft kampioenschap voor het grijpen

Jong Willem II heeft vanavond de uitwedstrijd bij Jong FC Dordrecht met 0 - 4 gewonnen. Voor rust stond Willem II door doelpunten van Wout Weghorst, Jos Peltzer en Bas van Loon al op een comfortabele 0 - 3 voorsprong. Na de thee werd de wedstrijd vakkundig uitgespeeld en scoorde A1 speler Gideon Pieschel nog de vierde treffer voor de Tricolores. Omdat koploper FC Den Bosch vanavond met 2 - 3 verloor van de nummer vier Jong VVV Venlo, heeft de ploeg van Clemens Bastiaansen het binnen halen van het kampioenschap nu in eigen hand.MyBet 100 EURO GRATIS VOETBALWEDDEN!Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
MYBET! OOK VOOR OP JE MOBIEL!

William Hill 1. Krijg 100 euro gratis op je eerste storting! 2. Levenslang toegang tot de voetbalstreams! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van je voetbalverstand!

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!