Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II zonder directie naar Breda

Vanmiddag werd bekend dat de Jupiler Play-Offs tussen Willem II en NAC Breda gespeeld worden zonder supporters van de bezoekende partijen. De gemeenten Tilburg en Breda hebben dit besluit genomen op advies van de politie, om de veiligheid van de supporters van beide clubs te kunnen waarborgen. Als gevolg van deze beslissing heeft Willem II ervoor gekozen om de wedstrijd in Breda ook zonder Raad van Commissarissen, directie en overig personeel te bezoeken. Algemeen directeur Berry van Gool: ‘Het is voor beide clubs en in het bijzonder de supporters zeer teleurstellend dat beide wedstrijden…

Lees verder op Willem II.nl: Willem II zonder directie naar Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *