Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Frans Ooms winnaar van beide nieuwe jubileumshirts

Naast een vaste plek in het Koning Willem II stadion bij alle thuiswedstrijden in de eredivisie, heeft een SeizoenClubCard nóg meer voordelen. Wanneer je een SeizoenClubCard bestelt, maak je kans op mooie prijzen. Wij verloten onder iedereen die een SeizoenClubCard bestelt iedere woensdag tot de competitiestart een mooie prijs. Tweede prijswinnaar Afgelopen vrijdag onthulden we de schitterende nieuwe jubileumshirts, die je allebei kon winnen. De winnaar is inmiddels bekend en dat is Frans Ooms (49) uit Tilburg. Van harte gefeliciteerd Frans! Houd deze website en onze social mediakanalen in de gaten om te weten…

Lees verder op Willem II.nl: Frans Ooms winnaar van beide nieuwe jubileumshirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *