Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Oefenprogramma Willem II in voorbereiding nieuw seizoen

Op woensdag 22 juni begint de ploeg van trainer Erwin van de Looi met een zogeheten binnentraining en een dag later, op donderdag 23 juni, wordt op het trainingsveld naast het Koning Willem II stadion in de buitenlucht getraind. Hoe laat deze training begint is nog niet bekend. Houd daarvoor deze website in de gaten. Op maandag 27 juni is RKDSV in Diessen de eerste tegenstander. Deze wedstrijd wordt normaal gesproken op een zaterdag gespeeld, maar vanwege de Jupiler Play-Offs en de daaropvolgende vakantie is het voorbereidingsschema aangepast. Hieronder een overzicht van alle oefenwedstrijden die tot dusver gepland zijn. Datum…

Lees verder op Willem II.nl: Oefenprogramma Willem II in voorbereiding nieuw seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *