Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Online verlengperiode SeizoenClubCard ten einde

Ruim 5100 supporters hebben verlengd en met de vrije verkoop in het verschiet kunnen we ervan uitgaan dat het Koning Willem II stadion ook volgend seizoen weer een goedgevulde en sfeervolle thuishaven is bij thuiswedstrijden van Willem II. Vergeten te verlengen? Ben jij vergeten jouw SeizoenClubCard te verlengen? Kom dan op donderdag 16 of vrijdag 17 juni naar de receptie in het Koning Willem II Stadion. De receptie is geopend van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Woensdag vrije verkoop Voordat de vrije verkoop van SeizoenClubCards begint, heeft de afdeling ticketing de komende dagen de tijd…

Lees verder op Willem II.nl: Online verlengperiode SeizoenClubCard ten einde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *