Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

RCD Mallorca tegenstander op Koningsdag

De Spaanse ploeg is op Koningsdag de laatste oefenpartner voordat de Eredivisie weer van start gaat. De vriendschappelijke wedstrijd begint om 14.30 uur. Segunda División RCD Mallorca, dat onder leiding staat van trainer Fernando Vázquez, eindigde afgelopen seizoen in de Segunda División op de zeventiende plek. Naast Willem II oefenen de Spanjaarden in Nederland ook tegen Roda JC en De Graafschap. Koningsdag Willem II had in de zoektocht naar een aansprekende tegenstander de voorkeur om de wedstrijd op de beoogde datum van Koningsdag – 30 juli – te…

Lees verder op Willem II.nl: RCD Mallorca tegenstander op Koningsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *