Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Janus Wagener op 93-jarige leeftijd overleden

Vanochtend bereikte ons het droevige bericht dat oud-Willem II speler Janus Wagener op 93-jarige leeftijd is overleden. Wagener maakte op 3 oktober 1943 op 20-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal en speelde vervolgens tot 1956 maar liefst 263 wedstrijden voor de Tricolores. In die dertien jaar werd hij tweemaal kampioen (’52 en ’55). In 1944 won de rechtsback met Willem II de beker door in de finale Groene Ster met 9-2 te verslaan. Doordat kampioen Willem II in 1955 geen kampioensschaal ontving, werd deze in 2005 door toenmalig KNVB-directeur Henk Kesler alsnog aan…

Lees verder op Willem II.nl: Janus Wagener op 93-jarige leeftijd overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *