Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Bruno Andrade: ‘Leven of dood’

‘Leven of dood’. Dat zijn de eerste woorden van Bruno Andrade als je hem vraagt naar de komende twee wedstrijden van Willem II. Een vooruitblik op het mogelijke slot van het seizoen met de Braziliaanse spits. Hopelijk is het zondag tegen Feyenoord de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. ‘Dat hopen wij ook, de toekomst van Willem II staat op het spel. We willen allemaal ook volgend jaar in de eredivisie spelen. En we spelen zeker ook voor de supporters, ook zij verdienen volgend jaar eredivisie.’ Welk gevoel overheerst er binnen de spelersgroep na…

Lees verder op Willem II.nl: Bruno Andrade: 'Leven of dood'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *