Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

WII Kings reporter bij Willem II – Feyenoord

Ook dit jaar worden er weer Willem II Kings leden uitgenodigd om net zoals een echte journalist verslag te doen van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd Willem II – Feyenoord zal er voor de laatste keer dit seizoen een WII Kings reporter aanwezig zijn. Mees van Loon wordt zondag verwacht in het Koning Willem II Stadion om verslag te doen van de wedstrijd voor jullie. Mees mag samen met een ouder/begeleider tussen de echte journalisten op de perstribune zitten. Daar is een plekje voor hen gereserveerd. Na een korte en leuke rondleiding is het zijn beurt…

Lees verder op Willem II.nl: WII Kings reporter bij Willem II – Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *