Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Oscar Moens, Joris Mathijsen en Michaelrobbert Brans te gast in Voetbalcafé

Ook dit seizoen vindt er na elke thuiswedstrijd het Schrobbelèr Voetbalcafé plaats in de Koningsclub. Eerdere gasten dit jaar waren bijvoorbeeld Carlos Aalbers, Peter Galle, Dirk Jan Derksen en Wanny van Gils. Zondag 1 mei om 14.30 uur speelt Willem II de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord. Zondag mogen we geen twee maar drie gasten verwelkomen. Oud-Willem II keeper Oscar Moens, ex-international Joris Mathijsen en de ‘one legged obstacle runner’ Michaelrobbert Brans. De inmiddels 46-jarige Oscar Moens verdedigde tientallen wedstrijden het doel van de Tricolores in de eredivisie. Oscar Moens heeft twee interlands op zijn naam…

Lees verder op Willem II.nl: Oscar Moens, Joris Mathijsen en Michaelrobbert Brans te gast in Voetbalcafé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *