Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Freek Heerkens: ‘Ik denk niet aan play-offs’

Kort na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tegen Feyenoord stortten de meeste spelers van Willem II aangeslagen ter aarde. Door de even pijnlijke als onnodige 0-1 nederlaag hebben de Tricolores rechtstreekse handhaving niet meer in eigen hand. De play-offs komen nu wel heel dichtbij. Freek Heerkens liep met zijn armen achter zijn hoofd teleurgesteld over het veld. Een dag later baalt de vaak als ‘ideale twaalfde man’ omschreven verdediger uit Heeswijk-Dinther nog steeds als een stekker. Tegelijkertijd klinkt hij strijdbaar: ‘We gaan zondag tegen Roda JC gewoon voor de drie punten’. Zuur Dat…

Lees verder op Willem II.nl: Freek Heerkens: 'Ik denk niet aan play-offs'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *