Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Mees van Loon reporter bij Willem II – Feyenoord

Op zondag 1 mei 2016 is het heel lekker weer met veel zon. Deze dag ben ik (Mees van Loon, 8 jaar) junior kings reporter. Met mijn vader ben ik al vroeg met de auto naar Tilburg gereden. De tricolores moeten er vandaag alles aan doen om geen nacompetitie te hoeven spelen. Wel een moeilijke wedstrijd met bekerwinnaar Feyenoord als tegenstander. Mijn ooms en neefje zijn voor Willem II en mijn papa voor Feyenoord. Ik vind daarom beide teams goed en deze wedstrijd is dus extra leuk voor mij. Maar Willem II oet wel in de Eredivisie blijven….

Lees verder op Willem II.nl: Mees van Loon reporter bij Willem II – Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *