Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Swinkels: ‘Willem II speelt volgend jaar Eredivisie’

Tijdens het laatste competitieduel van Willem II met Roda JC, zit Arjan Swinkels (31) zondag op de tribunes van het Parkstad Limburg Stadion. De verdediger is geschorst voor het spannende duel tussen zijn broodheer en de club waar hij jarenlang publiekslieveling was. “Als ik speelgerechtigd was geweest, dan was ik met Roda sowieso vol voor de winst gegaan”, aldus Swinkels over het duel. “Maar nu ik geschorst ben, heb ik een beetje gemengde gevoelens. Ik heb toch geen invloed op het spel. Daarom zou ik kunnen leven met een gelijkspelletje, als Willem II…

Lees verder op Willem II.nl: Swinkels: ‘Willem II speelt volgend jaar Eredivisie'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *