Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

In memoriam Mark van Boekel (1955-2016)

Gisteren ontvingen wij het bericht van het overlijden van ons lid van Verdienste Mark Van Boekel. Niet geheel onverwacht, want Mark was al vanaf november 2015 ernstig ziek. Toen hem duidelijk werd dat hij niet meer zou genezen heeft hij dat in de club openlijk gecommuniceerd. Het tekent de mens Mark, want deze Willem II-er in hart en nieren opteerde voor een open communicatie binnen de club. Ook op informeel niveau. Toen Mark in september 2012 de functie aanvaardde van president commissaris, lag zijn prioriteit bij het terugbrengen van het verloren gegane clubgevoel, dat hij het hart…

Lees verder op Willem II.nl: In memoriam Mark van Boekel (1955-2016)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *