Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Informatie kaartverkoop Willem II – Almere City FC

Afgelopen zondag won Willem II in Kerkrade met 2-3 van Roda JC. Echter was deze overwinning niet genoeg om de Jupiler Play-Offs te ontlopen. We hopen dat jullie ook in de Jupiler Play-Offs weer massaal achter onze Tricolores staan. Op maandag 16 mei om 16.45 uur speelt Willem II in het Koning Willem II Stadion tegen Almere City FC. Alle SeizoenClubCard-houders krijgen gratis toegang tot deze wedstrijd. SeizoenClubCard-houders kunnen 2 kaarten bijkopen en een ClubCard-houder kan 1 kaart kopen. De prijzen voor losse toegangskaarten wijken af van het normale tarief. Tarieven losse kaarten Korte zijde (vakken L ,…

Lees verder op Willem II.nl: Informatie kaartverkoop Willem II – Almere City FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *