Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Verkoopinformatie uitwedstrijd naar Almere City FC

Willem II zal dit seizoen via de nacompetitie handhaving in de Eredivisie moeten bewerkstelligen. De Tricolores stromen in de tweede ronde in en zijn daarin gekoppeld aan Almere City FC. De uitwedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 13 mei en de aftrap is om 20.45 uur. Er zal voor deze busreis alleen verkoop zijn voor leden van de Supportersclub Willem II. Dit vanwege het beperkte aantal beschikbare kaarten, want de club uit Almere beschikt in haar stadion over een klein uitvak. De verkoopregeling wijkt daarom af van de normale regeling in de reguliere competitie. Leden die het merendeel van…

Lees verder op Willem2.org: Verkoopinformatie uitwedstrijd naar Almere City FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *