Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Samenwerking Arriva en Willem II

Sinds het begin van de tweede seizoenshelft hebben Willem II en Arriva de handen ineengeslagen. Heb jij altijd moeite met het vinden van een parkeerplaats of wil jij gewoon gezellig met je vrienden een biertje drinken tijdens de wedstrijd? Pak dan nu de bus naar het stadion! Ook tijdens de Jupiler Play-Offs reis je namelijk gratis met de bus naar de thuiswedstrijden van Willem II! Laat je rijden naar het Koning Willem II stadion en pak de bus. Toon de buschauffeur je geldige SeizoenClubCard of losse ticket, en schreeuw Willem II naar de overwinning! Pendelbus Je…

Lees verder op Willem II.nl: Samenwerking Arriva en Willem II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *