Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Opening panna-kooi o.b.s. Koolhoven door Willem II spelers

Maandag 9 mei om 13.30 was het zover. Door een erehaag van ruim 400 zingende en klappende leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 werden Joris en de spelers verwelkomt. Joris Mathijssen, Terell Ondaan en Andy Kawaya kwamen op o.b.s. Koolhoven de nieuwe panna-kooi openen. Samen met Mees Mutsaers, die het idee in de ideeënbus had gedaan, werd na een toespraak door Joris over gezellig samenspelen en met respect sporten, het lint doorgeknipt door de voetballers van Willem II. Natuurlijk was de opening pas compleet na een potje voetballen door Mees, de leerlingenraad…

Lees verder op Willem II.nl: Opening panna-kooi o.b.s. Koolhoven door Willem II spelers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *