Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Anouar Kali: ‘We moeten er vrijdag gelijk op zitten’

De inkt van zijn nieuwe contract bij Willem II is nauwelijks opgedroogd als Anouar Kali op een training in februari geblesseerd raakt. Hij heeft dan net zijn eerste speelminuten gemaakt voor de Tricolores, nota bene in de uitwedstrijd tegen zijn oude club FC Utrecht. Na drie wedstrijden in het tweede maakte Anouar afgelopen zondag tegen Roda JC voor het eerst weer speelminuten in het eerste: bijna 80 in getal. En dat bracht meteen het nodige gif in het team. ‘Het goede gevoel van die wedstrijd moeten we doortrekken naar de wedstrijden tegen Almere City FC.’…

Lees verder op Willem II.nl: Anouar Kali: 'We moeten er vrijdag gelijk op zitten'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *