Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

College belastingrecht in Willem II-tenue

Op woensdag 10 mei gaf Gerard Staats, zelf al 15 jaar SeizoenClubCard-houder van Willem II, aan studenten van Tilburg University een hoorcollege Belastingrecht geheel in Willem II tenue. Een aantal van zijn studenten organiseren een vrijwilligersreis naar Sri Lanka om komende zomer mee te werken aan een project om schone toiletten te bouwen voor een aantal dorpen die op dit moment geen sanitaire voorzieningen hebben. Zijn zullen met een groep van dertien personen in Sri Lanka toiletten gaan bouwen. Dit doen zij ten name van Travel, Help, Educate Committee van Magister JFT (een studievereniging van juristen). Meer informatie…

Lees verder op Willem II.nl: College belastingrecht in Willem II-tenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *