Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

WII Kings reporter bij Willem II – Almere City FC

Ook dit jaar worden er weer Willem II Kings leden uitgenodigd om net zoals een echte journalist verslag te doen van de wedstrijd. Tijdens de Jupiler Play-Off wedstrijd Willem II – Almere City FC zal er ook een WII Kings reporter aanwezig zijn. Isa Mulder wordt maandag verwacht in het Koning Willem II Stadion om verslag te doen van de wedstrijd voor jullie. Isa mag samen met een ouder/begeleider tussen de echte journalisten op de perstribune zitten. Daar is een plekje voor hen gereserveerd. Na een korte en leuke rondleiding is het haar beurt om…

Lees verder op Willem II.nl: WII Kings reporter bij Willem II – Almere City FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *