Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Almere City – Willem II

Nou, we hebben er weer aan mogen ruiken… de Jupiler League. Wat een treurnis. Echt een verschrikking. Ik hoop dat de spelers dit ook gezien hebben en denken: dees moeten we niet willen. Almere is echt om te janken. De Heyhoef. Ik wil d’r niet dood gevonden worden. Bloedeloos, karakterloos betonnen winkelcentrum met allemaal dezelfde huizen d’r omheen. Financieel wankele winkelketens waar ze precies hetzelfde verkopen als bij andere filialen en zelfs de horeca is er inspiratieloos. Nou, denk die Heyhoef, denk er nog eens 100.000 van dezelfde soort communistische kuthuizen bij en je…

Lees verder op De Kruikenzeiker: Almere City – Willem II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *