Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Op naar Breda!

Willem II is er vanmiddag in geslaagd de finale van Jupiler Play-Offs te bereiken. De twee finalewedstrijden tegen NAC Breda staan gepland voor aanstaande donderdag (19.45 uur) en zondag (16.45 uur). Net zoals in de halve finale begint Willem II eerst met een uitwedstrijd. De winnaar van deze tweestrijd mag zich opmaken voor een jaar eredivisievoetbal. In een goed gevuld Koning Willem II stadion had het weinig moeite met de ploeg in vorm Almere City FC. Gesterkt door de 1-0 overwinning in het heenduel trokken de manschappen van trainer Jurgen Streppel, met Freek Heerkens en Nick…

Lees verder op Willem II.nl: Op naar Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *