Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Falkenburg: ‘Het is voor de regio een hele mooie wedstrijd’

Uiteindelijk kwam de teller van Erik Falkenburg dan toch nog uit boven die van Samuel Armenteros, hij was namelijk vorig seizoen Willem II’s clubtopscorer met elf doelpunten. Om dit te bereiken waren wel Jupiler Play-Offs nodig. In het tweede duel tegen Almere City FC maakte Falkenburg het belangrijke derde doelpunt voor de Tricolores en zijn dertiende van het seizoen. Rochdi Achenteh werd door Lucas Andersen in stelling gebracht, waarna de bal panklaar werd voorgezet op het hoofd van Falkenburg. Een mooie opmaat naar de volgende duels tegen NAC Breda. De teller van Falkenburg loopt…

Lees verder op Willem II.nl: Falkenburg: 'Het is voor de regio een hele mooie wedstrijd'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *