Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Wedstrijden tussen Willem II en NAC Breda zonder uitpubliek

De wedstrijden tussen Willem II en NAC Breda voor de Jupiler Play-Offs om promotie/degradatie worden zonder uitpubliek gespeeld. Dat hebben de lokale driehoeken van Breda en Tilburg samen met de voetbalclubs NAC Breda en Willem II besloten. De wedstrijden tussen NAC Breda en Willem II zijn altijd beladen. Zo ook deze keer. De uitslag van deze dubbele ontmoeting bepaalt welke club volgend seizoen in de Eredivisie mag aantreden en welke club in de Jupiler League. Om ongeregeldheden te voorkomen worden de wedstrijden daarom zonder uitpubliek gespeeld. Alle betrokken partijen hebben besloten hetzelfde regime voor beide…

Lees verder op Willem II.nl: Wedstrijden tussen Willem II en NAC Breda zonder uitpubliek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *