Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Guus Joppen: ‘Wij laten ons niet imponeren en spelen ons eigen spel’

Morgen speelt Willem II de eerste wedstrijd in de finaleronde van de Jupiler Play-Offs om promotie/degradatie. Een zeer belangrijke wedstrijd, uitgerekend tegen NAC Breda. Als iemand in de selectie van de Tricolores weet hoe het is om Play-Offs te spelen, dan is het Guus Joppen wel. De rechtsback deed dit namelijk al eerder in dienst van Helmond Sport en VVV-Venlo en is wat dat betreft een echte ervaringsdeskundige. ‘De finalewedstrijden hebben altijd een bijzonder tintje en zijn mooi om te spelen. Toendertijd wisten zijn teams geen plek in de eredivisie te bemachtigen,…

Lees verder op Willem II.nl: Guus Joppen: 'Wij laten ons niet imponeren en spelen ons eigen spel'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *