Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Reactie Willem II op berichtgeving KNVB

Het voornemen van de licentiecommissie van de KNVB om de eredivisielicentie van FC Twente onvoorwaardelijk in te nemen, is bij Willem II zeer verrassend aangekomen. Ook over het moment waarop dit bericht naar buiten komt is Willem II overvallen. Geen goed nieuws Algemeen directeur Berry van Gool: ‘In eerste instantie dachten wij dat dit nieuws in ons voordeel was, maar gezien de ontstane onduidelijkheid die volgde blijkt dit zeker niet zo te zijn. In tegendeel zelfs; de clubs die betrokken zijn bij de play-offs hebben veel vragen die vooralsnog onbeantwoord blijven. Voorbereiding verstoord ‘Daarnaast is…

Lees verder op Willem II.nl: Reactie Willem II op berichtgeving KNVB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *