Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Bezoekersvak beschikbaar voor supporters Willem II

Het bezoekersvak (vak D) in het Koning Willem II stadion wordt aanstaande zondag tijdens Willem II – NAC Breda beschikbaar gesteld aan supporters van Willem II. Door het besluit om geen uitpubliek toe te laten tot de Jupiler Play-Offs tussen beide clubs, zou dit vak in eerste instantie leeg blijven. Na overleg met de gemeente Tilburg is besloten dat supporters van Willem II kaarten mogen kopen voor het ‘uitvak’. Algemeen directeur Berry van Gool: ‘Ondanks de beslissing om geen uitpubliek toe te laten, is dit de beste oplossing om het stadion vol…

Lees verder op Willem II.nl: Bezoekersvak beschikbaar voor supporters Willem II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *