Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Fotoverslag laatste training voor De Derby deel 2

Vanmiddag was de laatste training in aanloop naar de tweede wedstrijd in de finaleronde van de nacompetitie. Ruim 1000 supporters waren aanwezig in het Koning Willem II Stadion en zij verwelkomden de spelers en staf met een knallend vuurwerk. Vooraf aan de training dankte trainer Jurgen Streppel namens de spelersgroep de supporters voor hun steun in het afgelopen seizoen. Daarna overhandigde hij als dank aan de supporters het shirt van aanvoerder Jordens Peters. <!– START REVOLUTION SLIDER 4.6.0 fullwidth mode –> <!– MAIN IMAGE –> <!– LAYERS –> <!– MAIN IMAGE –> <!– LAYERS…

Lees verder op Willem2.org: Fotoverslag laatste training voor De Derby deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *