Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II en NAC Breda strijden in dé derby om een plek in de Eredivisie: tussenstand 0-0 [LIVEBLOG]

TILBURG – Een heuse ‘burenruzie’ als affiche in de finale van de play-offs om promotie naar de eredivisie voetbal. Veel mooier kan niet. Willem II-NAC Breda is altijd al een wedstrijd voor sentimenten en er staat zondagmiddag natuurlijk ook veel op het spel. Ook omdat nog onduidelijk is wat er met FC Twente gaat gebeuren. Als NAC Breda zondag promotie naar de eredivisie afdwingt, komt de huldiging live op Omroep Brabant TV en…

Lees verder op Omroep Brabant: Willem II en NAC Breda strijden in dé derby om een plek in de Eredivisie: tussenstand 0-0 [LIVEBLOG]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *