Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Erwin van de Looi geprestenteerd als nieuwe trainer

Willem II heeft Erwin van de Looi (44) vanmiddag gepresenteerd als haar nieuwe hoofdtrainer. De geboren Huissenaar tekent bij de Tricolores een contract voor de duur van twee seizoenen. Van de Looi kwam als speler tussen 1991 en 2002 uit voor FC Den Bosch, Vitesse, NAC, Stuttgarter Kickers en FC Groningen. In 2008 werd hij trainer van de beloften van FC Groningen en twee jaar later werd hij assistent-trainer bij de Groningers onder leiding van Pieter Huistra en later Robert Maaskant. In 2013 kwam hij zelf aan het roer te staan bij de hoofdmacht. In de afgelopen drie…

Lees verder op Willem2.org: Erwin van de Looi geprestenteerd als nieuwe trainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *