Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Jordens Peters: ‘Hier valt niets op af te dingen’

Tot de allerlaatste seconde bleef het spannend. Maar uiteindelijk stelde Willem II met een 3-1 overwinning op NAC Breda het eredivisieschap veilig. Een terugblik met de aanvoerder, de topscorer en de ‘Man of the Match’. Omdat we er niet genoeg van kunnen krijgen! Apotheose Je kreeg die lach niet van zijn gezicht. Tevreden en opgelucht stond aanvoerder Jordens Peters klaar voor zijn allerlaatste terugblik van de competitie. Voordat het zover was nam gangmaker Rochdi Achenteh de rol van de interviewer even over. Met vragen die zeker niet geschikt waren voor publicatie. Het een-tweetje tussen Rochdi en…

Lees verder op Willem II.nl: Jordens Peters: 'Hier valt niets op af te dingen'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *