Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II verslaat NAC en blijft in eredivisie

Vuurwerk Nadat de spelers op de laatste training al waren ontvangen met het nodige vuurwerk, werd dit bij het betreden van het veld voor de wedstrijd nog eens dunnetjes overgedaan. De spelers lieten van meet af aan zien wie er baas was in Tilburg en schoten flitsend uit de startblokken met goed positiespel en de nodige kansen. Freek Heerkens, Erik Falkenburg, Funso Ojo en Lucas Andersen stelden Keeper Jelle ten Rouwelaar op de proef of misten het NAC Breda doel op een haar. De gasten stelden hier in de eerste helft twee kansen tegenover van Sjoerd Ars….

Lees verder op Willem II.nl: Willem II verslaat NAC en blijft in eredivisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *