Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Column: Pfff, Ut-zit-r op!

Pfff, Ut-zit-r op! Van Willem II kunde nie winne, mar ge kunt-r wel van verlieze citeerde dieje AD-jounalist en NAC-supporter Sjoerd Mossou vlak vur de belaoje Brabaantse derby Johan Cruijff. Hij ha fèètelek nog gelèèk ôk. Dur de dolle dwaoze daoge van de KNVB kwaam Willem II in unne onmeugeleke spagaot terècht. Wèt-r ôk gebeurt in de naocompetisie. Gullie blèèft-r gewôon in, was-t ‘goej nuus’ aon ons Tricolores. De vurberaajing vur de slag der slaoge was daordur…

Lees verder op Willem II.nl: Column: Pfff, Ut-zit-r op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Column: Pfff, Ut-zit-r op!

Pfff, Ut-zit-r op! Van Willem II kunde nie winne, mar ge kunt-r wel van verlieze citeerde dieje AD-jounalist en NAC-supporter Sjoerd Mossou vlak vur de belaoje Brabaantse derby Johan Cruijff. Hij ha fèètelek nog gelèèk ôk. Dur de dolle dwaoze daoge van de KNVB kwaam Willem II in unne onmeugeleke spagaot terècht. Wèt-r ôk gebeurt in de naocompetisie. Gullie blèèft-r gewôon in, was-t ‘goej nuus’ aon ons Tricolores. De vurberaajing vur de slag der slaoge was daordur…

Lees verder op Willem II.nl: Column: Pfff, Ut-zit-r op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *