Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II beëindigt samenwerking met acht spelers

De club heeft deze spelers laten weten dat het aflopende contract na dit seizoen niet verlengd wordt. Daardoor komt er een einde aan het dienstverband van het achttal spelers bij Willem II. Wij wensen Frank, Robert, Nick, Nicky, Terell, Lesly, Adam en Rochdi veel succes in hun verdere voetbalcarrière. Huurlingen terug naar club De drie huurlingen Andy Kawaya, Guus Hupperts en Lucas Andersen keren vooralsnog terug naar de club waarvan Willem II ze huurde. Dit zijn respectievelijk RSC Anderlecht, AZ en Ajax. Haemhouts, Meul en Kali De club is momenteel bezig om de spelersgroep en…

Lees verder op Willem II.nl: Willem II beëindigt samenwerking met acht spelers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *