Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

De Kruikenzeiker Awardshow 2015/2016

In een afgeladen volle circustent op Evenemententerrein Het Laar zijn woensdagavond 1 juni de beruchte Kruikenzeiker Awards weer uitgedeeld. Met het schaamrood op de kaken kwamen verschillende winnaars hun negatieve awards ophalen. Gelukkig waren er ook kipnuggets en positieve awards om te zorgen dat men niet allemaal ging janken. Net als ieder jaar was de voltallige selectie weer afwezig. Toch weer een slechte planning vanuit Willem II he. Het seizoen is pas over als de awards gewist zèèn. Niks snappen ze daar. De show begon woensdagavond met een optreden van niemand minder dan Andrea Bocelli. Want…

Lees verder op De Kruikenzeiker: De Kruikenzeiker Awardshow 2015/2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *