Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Geslaagde ARAG Golfdag

Afgelopen woensdag stond de jaarlijkse afsluitingsdag van het seizoen op het programma. Wederom was ARAG Rechtsbijstand hoofdsponsor van de schitterende golfdag, waarin we meerdere dubbele flights hadden en ruim twintig deelnemers hadden aan de clinic. Dave van Velzen (ARAG) werd de overall winnaar bij de heren en Charlotte van de Water (Van de Water Holding) bij de vrouwen. Bekijk hieronder alle uitslagen: Handicap 0-29.9 Handicap 30-36 3e Nick Klaassen (Prise d’Eau) 35 st.p. Jules Somers (ING) 27 st.p. 2e Dennis van Dijk (Broeren BV) 35 st.p. Koen Overeem (2manydots) 28 st.p. 1e Dave van Velzen (ARAG) 38…

Lees verder op Willem II.nl: Geslaagde ARAG Golfdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *