Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II Stadionmarkt profiteert van het zonnige weer

Het was vandaag een drukte van jewelste rondom het Koning Willem II Stadion. De jaarlijkse Stadionmarkt stond weer op het programma en dit jaar was het de 28e editie van dit evenement. Al rond de klok van zessen in de ochtend, stonden de eerste mensen al aan de hekken om op zoek te gaan naar dat ene ontbrekende item in hun verzameling of om hun kraam te gaan opbouwen. De vrijwilligers van de Supportersclub waren aanwezig om alles in goede banen te leiden, zodat de kraamhouders op hun toegewezen plekje op de ring en het…

Lees verder op Willem2.org: Willem II Stadionmarkt profiteert van het zonnige weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *