Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Kom ook naar het Willem II Cogi-trainingskamp

Willem II begint met een nieuw trainingsconcept. In het seizoen 2015/2016 is hier al deels mee begonnen. Het nieuwe trainen zal vooral gericht zijn op lichaamsbeheersing, balbeheersing, passen/trappen, synchronisatie, ritme, waarnemen en gestructureerde wedstrijd vormen. Dit onder het zogenaamde concept ‘Cogitraining/Senseball’. Deze methodiek is afkomstig van het Brein Centraal Leren en verder ontwikkeld binnen het voetbal door de Belg Michel Bruyninckx. Hij is onder meer consulent van de jeugdopleiding van AC Milan en FC Metz. Jij kan hier ook mee kennis maken. Ben je geboren tussen 2002 en 2009, dan organiseren wij voor jou van…

Lees verder op Willem II.nl: Kom ook naar het Willem II Cogi-trainingskamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *