Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Marieke Reijrink stopt als lid van Raad van Commissarissen

‘De keuze om te stoppen is geen eenvoudige geweest. Ik mag nog een jaar door als commissaris, maar merk in toenemende mate dat het tijdsbeslag dat gemoeid is met het vervullen van het commissariaat bij Willem II steeds moeilijker te combineren is met de drukte van mijn advocatenkantoor’, aldus Reijrink. Vijf mooie en bewogen seizoenen Reijrink kijkt terug op vijf mooie maar ook bewogen seizoenen. ‘Ik heb ervaren dat iedereen enorm betrokken is bij de club en er alles eraan doet om Willem II als financieel gezonde club stabiel in de Eredivisie te houden. Dat…

Lees verder op Willem II.nl: Marieke Reijrink stopt als lid van Raad van Commissarissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *