Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Reinier Robbemond nieuwe assistent van Erwin van de Looi

De 44-jarige Dordtenaar was afgelopen seizoen hoofdtrainer bij FC Oss. Daarvoor was hij tussen 1990 en 2009 als speler actief voor achtereenvolgend Dordrecht’90, FC Utrecht, AZ en De Graafschap. Na zijn profcarrière keerde Robbemond terug bij AZ als jeugdtrainer. Via diverse jeugdelftallen (AZ onder 13, 17 en 19 jaar) werd hij coach van Jong AZ, een functie die hij twee jaar bekleedde voordat hij hoofdtrainer werd in Oss. Ook was Robbemond assistent-bondscoach van Oranje onder 18 jaar. Samengewerkt met grootheden Algemeen directeur Berry van Gool: ‘We zijn blij dat Reinier naar Willem II komt en we…

Lees verder op Willem II.nl: Reinier Robbemond nieuwe assistent van Erwin van de Looi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *