Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Koks, Kok en Ogenia tekenen eerste profcontract

Dat gebeurde in bijzijn van Jan de Hoon (hoofd Willem II Voetbalacademie), Joris Mathijsen (per 1 juli technisch manager), algemeen directeur Berry van Gool en de familie van het drietal talenten. Kok en Koks tekenden voor twee seizoenen, Ogenia voor drie. Thomas Kok Meest bekende naam is die van Thomas Kok. De centrale verdediger werd drie jaar geleden overgenomen van Royal Antwerp en trainde afgelopen seizoen meerdere malen mee bij het eerste elftal. De 18-jarige Kok zat onder andere in de thuiswedstrijd tegen Ajax op de reservebank. ‘Ik ben erg trots dat ik dit bereikt…

Lees verder op Willem II.nl: Koks, Kok en Ogenia tekenen eerste profcontract

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *