Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II geeft reactie n.a.v. Infoavond

De Supportersclub Willem II ontving vandaag een brief van Willem II in haar mailbox. Het is een reactie van de club (Directie, Stichtingsbestuur en Raad van Commissarissen) op de onlangs gehouden Infoavond en in het schrijven worden ook antwoorden gegeven op de nog openstaande vragen vanuit de achterban. Geachte voorzitters van de supportersorganisaties van Willem II, de vereniging Supportersclub Willem II en de stichting KingZine, Wij richten ons tot u als voorzitters van de supportersorganisaties van Willem II naar aanleiding van het verloop van de informatiebijeenkomst voor supporters en sponsoren, welke is gehouden op dinsdagavond…

Lees verder op Willem2.org: Willem II geeft reactie n.a.v. Infoavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *