Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Joore gaat voor weer drie jaar sponsorschap

Guido Joore: ‘Wij hebben besloten om ons business partnerschap met Willem II met 3 jaar te verlengen en onze bijdrage substantieel te verhogen omdat Willem II voor onze organisatie een belangrijke plek in neemt.’ Zakelijk en gezellig ‘Hierbij spelen zakelijke overwegingen natuurlijk een grote factor. We hebben bij Willem II een groot netwerk opgebouwd en onze skybox is voor onze gasten een ontmoetingsplaats waarin het zakelijke met de Brabantse gezelligheid wordt gecombineerd. Dit op een persoonlijke manier die bij zowel ons als bij Willem II past. Uit welk deel van het land onze gasten ook komen,…

Lees verder op Willem II.nl: Joore gaat voor weer drie jaar sponsorschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *