Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Thom Haye voor twee seizoenen naar Willem II

Debuut onder Advocaat Haye maakte na zeven seizoenen in de jeugdopleiding van AZ in februari 2014 zijn eredivisiedebuut onder trainer Dick Advocaat. Sindsdien speelde hij 75 wedstrijden in het eerste elftal van de club, waarvan elf in de Europa League. Ook werd hij diverse keren opgeroepen voor Jong Oranje. Meer speelminuten Thom Haye: ‘Ik wil graag meer speelminuten maken in de Eredivisie en die hoop ik bij Willem II te gaan krijgen. Ik heb veel zin om hier aan de slag te gaan en er een mooi seizoen van te maken.’ Creatieve speler met potentie…

Lees verder op Willem II.nl: Thom Haye voor twee seizoenen naar Willem II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *