Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Vraag vanaf woensdag jouw SeizoenClubCard aan!

Wil jij komend seizoen ook bij alle thuiswedstrijden van Willem II in de Eredivise zijn? Bestel dan vanaf woensdag jouw eigen SeizoenClubCard. De voordelen van een SeizoenClubCard ● een eigen vaste plaats in het Koning Willem II stadion. ● verzekerd van aanwezigheid bij 17 thuiswedstrijden van Willem II in de eredivisie (waaronder wedstrijden tegen Ajax, PSV en Feyenoord). ● de SeizoenClubCard is in vergelijking goedkoper dan het kopen van losse toegangskaarten. De besparing heb je er al na tien wedstrijden uit. ● Mogelijkheid tot bijbestellen extra toegangskaarten. ● de SeizoenClubCard geeft voorrang op de wedstrijden in…

Lees verder op Willem II.nl: Vraag vanaf woensdag jouw SeizoenClubCard aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *