Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Wegen Willem II en Raymond Vissers scheiden

Vissers (42) kwam in april 2010 van RKC Waalwijk naar Willem II. Daar werkte hij vervolgens samen met onder andere Gert Heerkes, Jurgen Streppel, John Feskens, Dirk Heesen en Adrie Bogers. Met de Tricolores promoveerde Vissers in 2012 naar de Eredivisie en werd hij in 2014 kampioen van de Jupiler League. Fantastische club Vissers: ‘Doordat we in de Eredivisie zijn gebleven, verlaat ik Willem II met opgeheven hoofd. Dat is voor mij erg belangrijk. Dit is een fantastische club waar ik veel mooie momenten mee heb gemaakt. Ik wil iedereen bij Willem II en de…

Lees verder op Willem II.nl: Wegen Willem II en Raymond Vissers scheiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *