Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Dubbele cijfers in Diessen: 0-16

Haye op dreef Bijzondere aandacht ging in de eerste helft uit naar de nieuwe aankopen Thom Haye en Jari Schuurman en de van zijn blessure herstelde Bartholomew Ogbeche. Daarnaast kreeg de van Chelsea overgekomen proefspeler Kyle Scott de kans om zich te bewijzen. De Diessense amateurs hielden een kwartier stand, waarna Haye het schietfestijn voor Willem II opende met een afstandsschot. Een paar minuten later kreeg hij de handen op elkaar met een prachtige vrije trap in de kruising: 0-2. Daarna kon het telraam erbij worden gehaald. Ogbeche scoorde twee maal en Haye bevestigde zijn klasse met een…

Lees verder op Willem II.nl: Dubbele cijfers in Diessen: 0-16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *