Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II verslaat Uno Animo met bescheiden cijfers: 0-4

Zomeravondvoetbal Wie had gedacht dat Willem II met een ruime voorsprong de rust zou ingaan, kwam bedrogen uit. Met een bescheiden 0-1 voorsprong ging men de theepauze in. Vanzelfsprekend maakten de Tilburgers aanspraak op het meeste balbezit, maar dit leidde slechts een enkele keer tot een uitgespeelde kans. Verrassend genoeg was de eerste scoringsmogelijkheid voor Uno Animo, maar die was niet aan Nick de raad besteed. Vier minuten later viel het enige Willem II doelpunt voor rust. Ogbeche knalde de bal net vanuit het zestienmetergebied hard in het dak van het doel: 0-1. Het veldspel bood geen uitgespeelde…

Lees verder op Willem II.nl: Willem II verslaat Uno Animo met bescheiden cijfers: 0-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *