Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Nieuw team ondernemers sluit aan in Business Room 2

De rode draad tussen de drie bedrijven wordt gevormd door de tuinplant Hortensia Forever&Ever®. Forever&Ever B.V. verkoopt deze unieke hortensia’s in heel Europa. Kwekerij Gebr. Jonkers Elshout B.V. is een belangrijke producent van deze tuinplanten en PEP Business Creators B.V. heeft als marketing- en communicatie expert dit A-merk Europees gebouwd. De link met Willem II is een paar jaar geleden gelegd door Vincent van Rijsewijk, directeur van PEP Business Creators. Als trouwe supporter zit hij vrijwel elke thuiswedstrijd op de tribune. ‘Toen kwam Maikel met het plan voor de Young…

Lees verder op Willem II.nl: Nieuw team ondernemers sluit aan in Business Room 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *